Trollaa.viheraho.info
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Syyskuu 21, 2023, 20:51:57 pm

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
www.vhosti.fi Kotimaiset palvelinratkaisut
19211 viestiä 360 aihetta kirjoittanut 11975 jäsentä
Uusin jäsen: JessieLaza
* Etusivu Ohjeet Kirjaudu Rekisteröidy
--
EsittelyRekisteröityminenKirjautuminenProfiiliKirjoittaminenYksityisviestitHakeminen

Kun olet saanut SMF forumisi perustettua tai haluat liittyä jollekkin toiselle keskustelualueelle, sinun pitää rekisteröidä itsellesi tunnus. Tunnuksen avulla pääset käsiksi moniin toimintoihin joita vierailla ei ole, kuten ajantasaiset listaukset lukemattomista viesteistä. Nämä toiminnot ovat käyettävissä miltä koneelta tahansa, missä tahansa. Voit myös kertoa itsestäsi profiilissasi ja käyttää keskustelualueen yksityisviestijärjestelmää. Voit tilata muistuksia sähköpostiisi uusista aiheista, seurata keskustelualueesi tapahtumia jne.

  1. Kuinka rekisteröityminen tapahtuu
  2. Rekisteröitymislomake

Kuinka rekisteröityminen tapahtuu

Oletetaan että saavuit keskustelualueelle vieraana ja haluat rekisteröityä. Etsi sieltä seuraavaa kahta asiaa:

  • Kaikilla sivuilla pitäisi näkyä kohta Rekisteröidy päävalikossa.
  • Kirjautumislomake jossa näkyy varoitus että pääsy on sallittu vain jäsenille. Kummassakin tapauksessa sinun pitää seurata joko siinä näkyvää rekisteröitymislinkkiä tai Rekisteröidy kohtaa päävalikossa.
Varoitus!
Vain rekisteröidyt jäsenet pääsevät tälle alueelle.
Kirjaudu alla tai rekisteröi itsellesi tunnus keskustelualueelta.

Rekisteröitymislomake

Rekisteröityminen - Tarvittavat tiedot
Valitse tunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköpostil:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Tässä näkyy käyttöehdot jos sellaiset on käytössä!


Rekisteröitymislomakkeeseen pitää syöttää tunnus, sähköpostiosoite sekä salasana, sekä tarjolla on mahdollisuus piilottaa sähköpostiosoite muilta. Koska usiemmat keskustelualueet vaativat käyttöehtojen hyväksyntää ennen rekisteröitymistä, sinun täytyy lukea ja hyväksyä ne ja klikata Hyväksyn valintalaatikkoa ennen kuin pääset eteenpäin. Mitä tapahtuu tämän jälkeen, riippuu foorumin asetuksista. Jos näet seuraavaksi kirjautumislomakkeen jossa lukee että voit jatkaa kirjautumiseen, niin rekisteröityminen on valmis! Jos näin ei käy, on vielä kaksi muuta mahdollisuutta:

  • Jos rekisteröityminen edellyttää aktivoimista, seuraava näkymä kertoo siitä. Tällöin sinun on klikattava aktivoimislinkkiä jonka saat sähköpostiisi. Apua saattaa olla myös ('Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?') linkistä, joka pitäisi näkyä foorumin yläosassa. Sitä voit käytttää jos kirjoitit sähköpostiosoitteen väärin tai aktivoimisähköposti ei saapunut perille.
  • Jos rekisteröityminen edellyttää ylläpitäjän hyväksyntää, seuraava näkymä kertoo myös siitä. Tällöin sinun pitäisi saada ensin vahvistusviesti että anomuksesi on vastaanotettu, sekä myöhemmin toisen viestin jossa ilmoitetaan ylläpidon päätös hakemukseesi.
EsittelyRekisteröityminenKirjautuminenProfiiliKirjoittaminenYksityisviestitHakeminen
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!